PVC stolarija proizvodnja

Proizvodnja se odvija u novoizgrađenom klimatizovanom objektu  uz korišćenje najsavremenijih mašina u oblasti proizvodnje PVC stolarije. Kompletna proizvodna linija je optimizovana i konfigurisana u cilju dobijanja savršenog finalnog proizvoda.

Windoorin proizvodni kapacitet dozoljava nam da izađemo u susret svakoj vašoj želji i zahtevu uz zagarantovano poštovanje dogovorenih rokova izrade i ugradnje. U saradnji sa našim tehničarima dobićete idealno rešenje za vaš dom ili radni prostor. U Windoori dosta polažemo i na društvenu sredinu tako da poslujemo po principu održivog razvoja što podrazumeva recikliranje i dalju preradu otpada.


Proizvodni proces odvija se u više faza:

1. Lager profila i čeličnih ojačanja. U svakom trenutku posedujemo dovoljne količine za izradu većeg broja elemenata tako da Vaša porudžina ne čeka.

2. Sečenje profila na potrebne dužine i priprema za njihovo spajanje varenjem.

3. Sečenje metalnih ojačanja neophodnih za čvrstinu gotovih elemenata. nakon sečenja ojačanja se ubacuju u profile pre njihovog spajanja u prozor ili vrata.

4. Perforacija rupa na profilu neophodnih za postavljanje kvaka, brava, otvora za vodu.

5. Varenje profila. Zagrevanjem na 251 stepen celzijusa ivice profila se tope i naknadnim pritiskom spajaju u jednu celinu. 

6. Varene površine čiste se čime se odstranjuje višak plastike nakon čega su spojevi idealno ravni.

7. Na gotove elemente postavlja se okov, motor budućih prozora ili vrata.

8. Isecanjem lajsni potrebnih za postavljanje stakla u okvir proces proizvodnje je gotov.

 

PVC stolarija proizvodna linija