PVC prozori popust Velika rasprodaja je u toku!!!  Windora Vam nudi vrhunsku PVC stolariju po znatno nižim cenama. Iskoristite priliku dok traju zalihe i obezbedite sebi vrhunske PVC prozore i vrata izrađene od nemačkih sertifikovanih komponenti po cenama znatno nižim od uobičajnih. Neke od dimenzija koje trenutno imamo na stanju:

Dvokrilni 1490 x 1506 desni - 200€
Jednokrilni 780 x 1316 desni - 76€
Dvokrilni 1238 x 1154 desni - 105€

Obavezni kalorimetri do 2015Sva domaćinstva koja koristi daljinsko grajanje iz toplana moraće da od 1. januara 2015. godine uvedu kalorimetre, najavljuje ministarka Mihajlović. Na osnovu kalorimetara biće obračunata i naplaćivana utrošena toplotna energija, a država će pomoći u njihovoj nabavci, najavila je ministarka energetike Zorana Mihajlović. U Ministarstvu eneregetike obećavaju da će pomoći toplanama da se spreme za obračun grejanja po utrošku, ali da uspešnost tog posla zavisi od dogovora lokalnih samouprava, toplana i stanara. 

PVC stolarija ušteda energije

Štednja energije - odgovornost države i pojedinca. U našem društvu i dalje vlada nasleđen, a pogrešan stav – da je Srbija bogata energijom i da je energija element socijalne politike, a ne roba.U kojoj meri je ovo netačno pokazuju podaci iz strategije energetskog razvoja Srbije: rezerve kvalitetnih energenata, nafte i gasa, čine manje od 1% u ukupnim bilansnim rezervama Srbije. Ostatak rezervi čini ugalj, i to u najvećoj meri niskokvalitetni lignit, sa čak 92%. Srbija je, dakle, prinuđena da uvozi energente, a sudeći po trendu rasta njihovih cena na svetskom tržištu, rasipanje tako skupog artikla mora da se odrazi na budžet, kako države, tako i svakog pojedinca.

PVC stolarija energetska efikasnost

Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović je na konferenciji za novinare rekla da fond postoji od 1. januara ove godine i da će za sredstva moći da konkurišu lokalne samouprave, skupštine stanara, domaćinstva i građani.Mihajlovićeva je kazala da će do kraja februara biti rapisan javni poziv za banke koje žele da učestvuju u programu kreditiranja stanovništva za povećanje energetske efikasnosti, a da će lokalne samouprave sa projektima konkuristati kod Ministarstva. Ona je precizirala da će novac moći da se koristi na primer za zamenu prozora, izolaciju, nabavku efikasnijih kotlova za grejanje.